Kituri Fotovoltaice. Site-ul SolMart este un Project Shop B2B. destinat exclusiv persoanelor juridice.

SolMart | Template Magazin

Magazin online panouri fotovoltaice & panouri solare. Shop B2B sisteme solare si accesorii sisteme fotovoltaice LA REDUCERE AZI!

Afișez 1 - 12 din 155 de rezultate

Sale!

Panou fotovoltaic JA Solar 550W

Panoul fotovoltaic JA Solar - soluția optimă pentru energie regenerabilă. Eficient, fiabil și cu garanție de 12 ani.

799,00 lei / fără TVA

Baterie solară Pytes 5 kWh

Baterie Solară Pytes E-BOX-48100R - soluția durabilă și eficientă pentru stocarea energiei. Garanție de 10 ani și peste 6000 de cicluri de încărcare-descărcare.

7.576,00 lei / fără TVA
Out of stock

Pytes suport baterie 48100R, spate

Pentru a instala mai usor bateriile 48100R si pentru a reduce costurile de instalare, Pytes a dezvoltat un suport de baterii ușor si simplu de utilizat.

Out of stock

Pytes suport baterie 48100R, față

Pentru a instala mai usor bateriile 48100R si pentru a reduce costurile de instalare, Pytes a dezvoltat un suport de baterii ușor si simplu de utilizat.

Kit complet 3 kWp, Growatt on-grid, monofazat, țiglă ceramică

Productie anuala estimata: 5.475 kWh (medie lunara 456 kWh)

10.693,00 lei / fără TVA

Kit complet 3 kWp, Growatt on-grid, monofazat, țiglă metalică

Productie anuala estimata: 5.475 kWh (medie lunara 456 kWh)

10.304,00 lei / fără TVA

Kit complet 8 kWp, Deye on-grid, trifazat, țiglă metalică

Productie anuala estimata: 5.475 kWh (medie lunara 456 kWh)

21.074,00 lei / fără TVA

Contor inteligent trifazat pentru invertoare Growatt, TPM-E

Contorul inteligent Growatt TPM este o soluție pentru instalările de centrale electrice fotovoltaice cu invertoare Growatt trifazate si ajuta la limitarea exportului de energie in rețeaua electrica precum si la vizualzarea mai detaliata a datelor de autoconsum in aplicatia ShinePhone.

996,00 lei / fără TVA

Contor inteligent trifazat pentru invertoare Deye, SDM630MCT 40mA

Contorul electronic trifazat SDM630MCT este folosit pentru monitorizarea si afisarea parametrilor retelei electrice (tensiune, curent, frecventa si energie).

520,00 lei / fără TVA

Contor inteligent trifazat pentru invertoare Deye, SDM630

Contorul electronic trifazat SDM630 este foloit pentru monitorizarea si afisarea parametrilor retelei electrice (tensiune, curent, frecventa si energie). Datele sunt transferate invertorului Deye prin protocolul RS485 pentru functionarea functiei de limitare a exportului.

481,00 lei / fără TVA

Contor inteligent monofazat pentru invertoare Deye, SDM120CTM 40mA

Contorul electronic monofazat SDM120CTM este folosit pentru monitorizarea si afisarea parametrilor retelei electrice (tensiune, curent, frecventa si energie). Pentru masurarea curentului se folosesc transformatoare de curent.

260,00 lei / fără TVA

Magazin online panouri fotovoltaice & panouri solare

Magazin online panouri fotovoltaice & panouri solare. Shop B2B sisteme solare si accesorii sisteme fotovoltaice LA REDUCERE AZI!

Solmart B2B ofera persoanelor juridice servicii si produse specializate pentru sisteme fotovoltaice, precum: kituri fotovoltaice (kit fotovoltaic on-grid, kit fotovoltaic hibrid, invertoare (invertor on-grid, invertor hibrid, componente invertoare), structura prindere (componente structura prindere, tigla metalica, tigla ceramica, tabla faltuita, tabla trapezoidala, panouri sandwich, acoperis drept), tablouri electrice (kit-uri tablouri electrice, cofret distributie, cabluri, protectii curent continuu, protectii curent alternativ), panouri fotovoltaice & panouri solare, cablu solar, baterii solare.

Ne exprimam dorinta de a deveni partenerul tau in furnizarea produselor pentru proiectul solar. Garantam calitatea, stocul si livrarea rapida. Panouri fotovoltaice pret? Avem un pret competitiv! In plus, iti oferim si o reducere de pana la 30% AZI la o gama diversa de produse! Ai intrebari sau nelamuriri? Esti interesat de un panou fotovoltaic & panou solar sau alt produs din site-ul nostru? Apeleaza ACUM 0792 920 233 sau lasa un mesaj pe WhatsApp si revenim la tine in foarte scurt timp! Profita si tu de SUPER OFERTA noastra la panouri foto voltaice! Suntem dedicati furnizarii celor mai bune solutii pentru panouri fotovoltaice in Romania & piese schimb panouri solare in Romania profesionistilor ambitiosi.