Kituri Fotovoltaice. Site-ul SolMart este un Project Shop B2B. destinat exclusiv persoanelor juridice.

I. Accesul la site

Accesul site-ului www.solmart.ro de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor si implica acceptul dumneavoastra cu privire la acestia, reprezentand o intelegere intre parti. Incalcarea acestor Termeni si conditii reprezinta o infractiune. Unic Biz Concept SRL isi rezerva dreptul de a cere despagubiri sub forma legala celor care au incalcat aceste reguli. Informatiile oferite pe acest site sunt gratuite. Toti utilizatorii Internetului au acces la acestea.

II. Drepturi de autor

Continutul (imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi si alte date prezente pe acest site) nu poate fi reprodus, modificat, transferat, publicat, afisat, transmis sau inregistrat fara acordul prealabil, in scris, al Unic Biz Concept SRL. Acesta este proprietatea Unic Biz Concept SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei Unic Biz Concept SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

III. Informatii personale

Utilizatorii trebuie sa introduca date adevarate, exacte si complete despre acestia. In cazul furnizarii de informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, ne rezervam dreptul de a suspenda sau desfiinta contul dumneavoastra. Unic Biz Concept SRL va utiliza informatiile introduse in formularul de comanda in interes propriu. Aceste date nu vor fi facute publice.

Utilizatorii au dreptul de a-si modifica informatiile introduse la efectuarea comenzii. Dar daca se constata ca datele introduse nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, ne rezervam dreptul de a suspenda sau desfiinta contul dumneavoastra.

Prin incarcarea, postarea sau transmiterea de informatii prin sau catre site-ul nostru utilizatorii acorda lui Unic Biz Concept SRL dreptul de a folosi sau distribui aceste informatii.

Utilizatorii sunt responsabili pentru toate actiunile care decurg din accesarea contului si utilizarea parolei personale. Unic Biz Concept SRL nu poate fi facut responsabil pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

1. Securitatea datelor personale

Datele clientilor vor putea fi utilizate de catre Unic Biz Concept SRL pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, etc.

Datele personale ale utilizatorilor vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale.Unic Biz Concept SRL se angajeaza sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si Unic Biz Concept SRL.

Pe partea de securitate Unic Biz Concept SRL a implementat si un certificat de securitate SSL, pentru a asigura confidentialitatea datelor transmise si pentru a demonstra autenticitatea site-ului www.solmart.ro
Unic Biz Concept SRL se obliga sa respecte drepturile utilizatorilor conferite de legea nr. 677/2001 completata cu legea nr. 506/2004, iar la cererea in scris trimisa la adresa din Str. Simerai Nr. 9, Bucuresti, se obliga:

• sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora. sa inceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorilor.

Unic Biz Concept SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de:

• Legea  nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora.
• Legea nr. 365/2002 cu modificarile aduse prin legea nr. 121/2006 privind comertul electronic.
• Ordonanta nr. 130/2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 privind regimul juridic al contractelor la distanta.

Unic Biz Concept SRL prin platforma Shopify garanteaza securitatea sistemelor informatice.

Datele cardului bancar (numar de card, data expirarii, etc.) nu sunt transferate sau stocate pe serverele Unic Biz Concept SRL.

In cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de card, sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea clientului in acest sistem.

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI WWW.SOLMART.RO. SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL WWW.SOLMART.RO, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI  WWW.SOLMART.RO SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

2. Site-ul www.solmart.ro

Site-ul www.solmart.ro este un magazin online pus la dispozitia clientilor de catre Unic Biz Concept SRL.

3. Pret

Conform Legii 39/2023, se va aplica cota redusă de TVA de 5% pentru livrarea și instalarea de panouri fotovoltaice, inclusiv pentru kiturile de instalare, componente, respectiv soluții complete destinate locuințelor, clădirilor administrației centrale și locale, clădirilor entităților aflate în coordonarea/subordonarea acestora, cu excepția societăților comerciale.

Pentru societatile comerciale se va aplica TVA de 19%, iar plata se va face doar in baza comenzilor confirmate de catre Unic Biz Concept SRL.

Preturile pot fi actualizate zilnic. Valoarea facturii va fi cea din momentul confirmarii ei de catre unul din operatorii nostrii.

IV. Modalitati de plata

Plata se poate efectua:

Prin OP (ordin de plata) sau transfer bancar in baza facturii proforme emise de Unic Biz Concept SRL. Factura proforma va fi emisa pe mail in urma solicitarii telefonice sau pe mail la contact@solmart.ro.

Livrarea produselor se va face dupa primirea contravalorii in contul Unic Biz Concept SRL.

Online cu cardul de credit/debit.

Unic Biz Concept SRL accepta urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro.

V. Livrarea comenzilor si disponibilitatea produselor

Termenul de livrare a produselor achizitionate de pe site-ul www.solmart.ro este in general de 24, maxim 72 ore din momentul confirmarii comenzii.

Livrarea cu verificare

• unele produsele livrate de Unic Biz Concept SRL pot beneficia de aceasta facilitate
• optiunea este mentionata pe nota de transport (AWB) a coletului
• destinatarul are obligatia de a solicita verificarea coletului impreuna cu agentul firmei de curierat
• agentul firmei de curierat are obligatia de a asista la verificarea coletului
• in cazul in care coletul are urme vizibile de lovire, distrugere, etc, acesta se refuza
• in cazul in care agentul refuza deschiderea coletului, se refuza prerluarea coletului

Comenzile platite cu Ordin de Plata se livreaza numai dupa intrarea sumei in contul Unic Biz Concept SRL

Pentru comenzile expediate prin curier rapid cu livrare in urmatoarele zile lucratoare, inclusiv sambata, dupa primele 3 incercari de livrare coletul se ridica de la Sediul firmei de curierat.

1. Garantia produselor

Toate produsele sunt insotite de certificat de garantie si nu afecteaza drepturile conferite prin ordonanta guvernului nr. 130/2000, cu modificarile si completarile ulterioare, legea nr. 449/2003 republicata si ordonanta de urgenta nr. 174/2008.

2. Limitarea responsabilitatii

Unic Biz Concept SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru posibilele daune rezultate din folosirea informatiilor de pe acest site.

Unic Biz Concept SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru buna functionare a surselor externe de continut catre care se fac trimiteri, nefiind in nici un fel implicat in gestionarea acestora.

Unic Biz Concept SRL isi rezerva dreptul de a bloca accesul prin intermediul acestui site catre acele domenii Internet care pot avea continut ilegal sau daunator.

Unic Biz Concept SRL nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care:

• informatiile nu vor implini toate cerintele dumneavoastra;
• site-ul nu poate fi accesat de catre utilizatori, pe o perioada nedeterminata de timp;
• calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, nu va satisfac toate cerintele.

Unic Biz Concept SRL nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau icomensurabile (chiar daca Unic Biz Concept SRL a fost informat anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

• utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;
• acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
• declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;
• orice alta problema legata de serviciile site-ului.

Unic Biz Concept SRL isi rezerva dreptul de a anula o comanda in cazul in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost introduse gresit in baza de date, sau afisate gresit, livrarea nefiind inca efectuata.

Unic Biz Concept SRL isi rezerva dreptul de a anula o comanda in cazul in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost introduse gresit in baza de date, sau afisate gresit, livrarea nefiind inca efectuata.

Toate promotiile sunt valabile in limita stocului.

Informatiile despre produse sunt oferite cu titlu informativ. Acestea corespund realitatii in momentul introducerii acestora in cadrul site-ului si Unic Biz Concept SRL nu este raspunzator pentru eventualele omisiuni, greseli sau schimbari aparute.

3. Actualizarea continutului

Unic Biz Concept SRL isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment continutul acestui site fara o notificare prealabila.

VI. Litigii

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui site va fi rezolvat pe cale amiabila.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

Clientul confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii. Utilizarea site-ului de catre client implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii.