Kituri Fotovoltaice. Site-ul SolMart este un Project Shop B2B. destinat exclusiv persoanelor juridice.

Ce trebuie sa stii pentru ca procesul de retur sa decurga usor:

1. Asigura-te ca produsul pe care vrei sa il returnezi indeplineste conditiile de retur pe care le poti consulta mai jos.

2. Alege modalitatea de retur, prin curier sau poti aduce produsul la depozitul nostru.

Condiitii privind returul produselor:

1. Orice Consumator (persoană fizică sau grup de persoane fizice constituite în asociaţii, care, în cadrul contractelor care intră sub incidenţa prezentei legi, acţionează în scopuri din afara activităţii sale comerciale, industriale sau de producţie, artizanale ori liberale) are dreptul sa returneze un produs sau un servicciu, in termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea vreunui motiv si fara a suporta alte costuri de livrare decat cele de livrare.

2. Consumatorul va completa formularul de retur.

3. Cheltuielile de retur vor fi suportate de catre Consumator.

4. Este recomandat ca returnarea produselor sa se faca in ambalajul original, cu toate accesoriile si etichetele intacte, respectiv cu toate docomentele care l-au insotit precum si cu o copie a Facturii de achizitie. Lipsa ambalajului original, a accesoriilor sau prezenta modificarilor sau a urmelor de actiuni mecanice, va necesita costuri de aducere la conformitate si in consecinta la diminuarea valorii produselor returnate.

5. In urma evaluarii produsului returnat, Vanzatorul va informa Consumatorul asupra valorii produsului, iar aceasta va fi returnata in termen de 14 zile de la solicitarea de retur.

6. Plata contravalorii produsului returnat se va face in contul bancar al Cosumatorului.